Macrou cu sos la cuptor

de meosiris in Peste, 1 Aug 2009 | 15267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou ,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 100 g masline verzi,
  • 250g rosii in sos,
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • delikat
  • cimbru
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos la cuptor:

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele.
-Apoi se taie ceapa si rosiile marunt.

-Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin delikat.
-se lasa sa fiarba cateva minute ...

-...apoi se toarna sosul peste peste si masline.Se introduce la cuptor la 170C pana este gata.

-Din cand in cand se mai scoate tava si cu o lingura se mai "arunca" putin sos peste macrou ca sa fie cat de cat acoperit cu sos.

-Scoatem pestele si il servim cu mamaliga si mujdei.
-Noua ne-a placut foarte,foarte mult.Si sosul e minunat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

21.06.2010, 00:19

Daca este peste ma bag si eu,AI ALES CA ESTE CU MAMALIGUTA

meosiris 1

06.10.2010, 11:32

Sper sa va placa ! Noua ne-a placut la maxim aceasta reteta!

elena1988 1

24.02.2011, 09:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in staniol